Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Bistrôt Chapeau Een leuke en uitdagende werkomgeving voor leerlingen met passie voor de horeca

Bij Bistrot Chapeau werken we in een klein team waarbij de leerling met alle facetten van het vak in aanraking komt. Geen eenzijdige opdrachten maar heel breed opgeleid worden in een luxe restaurant.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij verwachten van de leerling inzet en enthousiasme voor het mooie horeca-vak. Wij doen ons werk met passie en dragen dat graag over. Een leerling die zijn opleiding serieus neemt en in de praktijk alles wil leren is bij Bistrot Chapeau van harte welkom.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een plezierige werkomgeving in een klein team van jonge enthousiaste mensen. Salaris conform CAO en mogelijkheden tot extra beloning. Kom je van buiten Blaricum dan is een bijdrage in de reiskosten bespreekbaar.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder