Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

NH Jan Tabak Hotel

Voor Brasserie Jan, Restaurant the Garden en alle overige F&B gerelateerde afdelingen zijn wij op zoek naar een nieuwe trainee. Wil je veel leren in een internationale omgeving? Wil je werken in het mooiste hotel van het Gooi? Wil je werken met en leren van vakkundige leermeesters die je alle kneepjes van het vak willen leren? Wil je werken in een omgeving waar veel meer studenten worden opgeleid in alle afdelingen en waar je als trainee echt gewaardeerd wordt? Kom dan naar NH Jan Tabak! We zien je sollicitatie graag tegemoed!

Naar wie zijn wij op zoek?

wij verwachten dat de student beschikt over de volgende vaardigheden: creativiteit, oog voor details, team player, gastvrij/ gastgericht, toegankelijk, doorzetter, geïnteresseerd, leergierig, flexibel.

Wat biedt het bedrijf?

Bij NH Jan Tabak bieden wij een veilige leeromgeving waar de student zijn of haar stage periode kan doorlopen. Wij beschikken over goed opgeleide leermeesters die klaar staan om de juiste handvatten mee te geven voor de toekomst. Tevens is er binnen het hotel en de organisatie mogelijkheid tot doorgroeien in diverse functies. Het Team binnen NH Jan Tabak is al een aantal jaren een vast en hecht team waar wij met veel plezier in de organisatie werken. Het team, bestaat uit medewerkers van diverse leeftijden waardoor aansluiting binnen het team heel gemakkelijk gaat. Natuurlijk is er ook een fijne plek in de kantine om tijdens de lunch bij elkaar te zitten.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder