Zelfstandig werkend kok

Club Nautique B.V. Opleiding tot zelfstandig werkend kok

Club Nautique Zandvoort Gelegen aan het gezelligste strand van Nederland, is Club Nautique een fris en eigentijds strandpaviljoen waar iedereen zich welkom voelt. Wij bieden onze gasten een ongedwongen en gastvrije sfeer waarin zij kunnen genieten van lunch, diner, borrel of gewoon een kopje koffie met gebak. In ons paviljoen worden ook regelmatig bruiloften, feesten en vergaderingen gehouden. Bij ons is dus geen één dag hetzelfde!

Naar wie zijn wij op zoek?

Actieve werkhouding, bereid zijn om te leren van ervaren koks, motivatie, oog voor detail, creativiteit, bereid zijn om te leren, moet kunnen omgaan met een dynamische omgeving op het strand.

Wat biedt het bedrijf?

Leuk team, doorgroeimogelijkheden, teamuitjes

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder