Zelfstandig werkend kok

Restaurant De Eetgelegenheid Zaltbommel B.V.

Per 1 september . Niveau 3 (of 4) met mogelijkheden, veel ruimte voor ontwikkeling en creativiteit. Combinatie met een stage bij ons andere bedrijf is ook mogelijk (Jeszebels) Wij zoeken ieder jaar per september enthousiaste leerlingen die ons team weer compleet maakt. Bij jij die kookgek m/v die het vak wil leren van een moderne jonge leermeester èn een oude rot in het vak?? Dan zit je bij ons op de juiste plek! We zien je sollicitatie met genoegen tegemoet. :)

Naar wie zijn wij op zoek?

Leergierigheid en bewust gekozen voor dit mooie beroep!

Wat biedt het bedrijf?

Een mooie leerplek, in combinatie met collega bedrijf. Ambacht en vakkennis staan voorop. Hier valt nog echt wat te leren in een compact team van vakidioten!! :)

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder