Kok

De Wapser Herberg Werken in een hotel restaurant in een heel mooi stukje Drenthe

Voorbereiden en meegeven van gerechten. Buffetten, bruiloften, stempelposten, hotelmenu's

Naar wie zijn wij op zoek?

creatief, gemotiveerd, humor, tandje erbij zodra het moet.

Wat biedt het bedrijf?

Je werkt in een gemotiveerd team, gezellig team op z'n tijd wat gekkigheid als het kan. We werken hard maar altijd met z'n allen.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder