Medewerker ICT support

Round Telecom Proef de Telecommunicatie bedrijfsleven en ervaring opdoen bij Round Telecom te Vlaardingen

Maakt systeem en apparatuur gebruiksklaar. Oplossen van problemen met programma's systeem en apparatuur. Achterhalen van de reden van storingen en eventueel oplossen. Neemt meldingen aan en registreert en lost meldingen op. Oplossen van smartphones meest voorkomende problemen. Vragen van klanten beantwoorden en advies geven voor onderhoud van smartphone toestellen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Een nieuwe Stagiair/medewerker is leergierig. Enthousiasme slaat makkelijk over op anderen. Een werknemer die zijn werk met bevlogenheid doet, zorgt voor een positieve sfeer op de werkvloer. Enthousiasme slaat makkelijk over op anderen. Een werknemer die zijn werk met bevlogenheid doet, zorgt voor een positieve sfeer op de werkvloer. De kans is groot dat zijn collega’s hierdoor geïnspireerd raken. Een goede stagiair of werknemer denkt aan het belang van het bedrijf, en heeft de ambitie om het bedrijf vooruit te helpen.

Wat biedt het bedrijf?

Werken binnen een gezellige en hechte team. Proeven van telecommunicatie bedrijfsleven en ervaring opdoen op ICT gebied en klanten omgang. Ervaring opdoen in problemen oplossen van smartphones, tablets, hardware reparaties. Bij houden van voorraad en bestellingen van nieuwe producten en verwerken ervan.

Wat ga je leren?

  • Installeert en onderhoudt hardware, software en netwerk- en infrastructuuronderdelen
  • B1-K1-W1 Maakt devices gebruiksklaar
  • B1-K1-W2 Installeert en onderhoudt software
  • B1-K1-W3 Monteert netwerk- en infrastructuuronderdelen
  • Handelt meldingen af
  • B1-K2-W1 Neemt meldingen aan en registreert meldingen
  • B1-K2-W2 Lost meldingen op en escaleert meldingen

lees verder