Medewerker ICT support

Identity Smartphone Reparatie Uitdagende stageplek ICT medewerker voor enthousiaste Tech-liefhebbers

Beste IT-talent, Ontdek onze dynamische stageplek als ICT Medewerker! Speel een sleutelrol in IT-beheer, werk aan innovatieve projecten en repareer smartphones, tablets, computers en laptops. Help klanten in de winkel, waarbij je technische kennis vertaalt naar begrijpelijke taal. Leer, groei en deel jouw passie voor technologie met ons jonge, dynamische team. Deze stage biedt een unieke kans voor hands-on ervaring in een stimulerende omgeving. Toon je proactieve houding, draag bij aan teaminnovatie en ontwikkel je vaardigheden. Solliciteer nu en word een onmisbaar onderdeel van ons team, waar eigen initiatief en innovatieve ideeën worden aangemoedigd. Wacht niet langer, jouw IT-reis begint hier!

Naar wie zijn wij op zoek?

Leergierigheid: Een nieuwsgierige instelling om nieuwe technologieën te ontdekken en te leren. Basis IT-kennis: Een fundament van IT-basisprincipes, zoals kennis van besturingssystemen en hardware. Probleemoplossend vermogen: Het vermogen om problemen te analyseren en op te lossen is cruciaal voor een succesvolle stage. Communicatieve vaardigheden: Duidelijke communicatie, zowel schriftelijk als mondeling, is belangrijk, vooral bij het uitleggen van technische concepten aan niet-technische collega's. Teamspeler: Bereidheid om samen te werken met collega's en open te staan voor feedback en samenwerking. Proactieve houding: Een positieve instelling om initiatief te tonen, taken zelfstandig op te pakken en te groeien in de rol. Deze vaardigheden vormen de basis voor een succesvolle stage in ons team. Wij waarderen toewijding, enthousiasme en de bereidheid om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Wat biedt het bedrijf?

Flexibiliteit als troef: Bij ons staat jouw balans tussen werk en leven centraal. Geniet van flexibele werktijden en een aanpak die rekening houdt met jouw behoeften. Groots projectwerk: Werk mee aan opwindende projecten voor gerenommeerde klanten. Hier krijg je de kans om je vaardigheden te laten zien en betrokken te zijn bij innovatieve oplossingen. Variatie van kantoor tot klant locatie: Ervaar de veelzijdigheid! Niet alleen werk je op ons moderne kantoor, maar je krijgt ook de kans om op locatie bij klanten te werken, waardoor elke dag een nieuwe uitdaging biedt.

Wat ga je leren?

  • Installeert en onderhoudt hardware, software en netwerk- en infrastructuuronderdelen
  • B1-K1-W1 Maakt devices gebruiksklaar
  • B1-K1-W2 Installeert en onderhoudt software
  • B1-K1-W3 Monteert netwerk- en infrastructuuronderdelen
  • Handelt meldingen af
  • B1-K2-W1 Neemt meldingen aan en registreert meldingen
  • B1-K2-W2 Lost meldingen op en escaleert meldingen

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder