Kok

Restaurant Hertog Jan STAGIAIRE BEROEPSOPLEIDING HORECA KEUKEN - BEDIENING

Een stagiair loopt bij Restaurant Hertog Jan gewoon mee zoals de andere medewerkers. Zo leer je het beste wat een baan in de horeca inhoud en kom je het beste aan alle taken toe die je voor je opleiding moet doen. Je kunt bij ons in de bediening en in de keuken stage lopen. Je leert een keuken/restaurant draaien met alle voorkomende (voorbereidende en afsluitende) werkzaamheden.

Naar wie zijn wij op zoek?

Een student komt sowieso om te leren maar een gezonde dosis humor, gastvrijheid en een vriendelijke lach zijn wel hele goede eigenschappen in de horeca. Neem hierbij wat flexibiliteit en leergierigheid mee en je bent al een heel eind.

Wat biedt het bedrijf?

BBL traject arbeidscontract in overleg met uiteraard goede begeleiding van twee leermeesters in huis. Zowel voor keuken als voor de bediening hebben wij de juiste mensen in huis om je te begeleiden en ervaring mee te geven. Wellicht vind je het zo leuk en pas je perfect in ons team zodat je zelfs kunt doorgroeien of een passende baan kunt aannemen. We leiden stagiaires graag goed op om in te stromen in de horeca maar als het past houden we de toppers ook graag zelf. Goede begeleiding

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder