Kok

De Reiger Horeca De Reiger zorgt voor een leuke en leerzame stage en plant samen met jou de volgende stap.

Het maken van de mice en place van het restaurant en catering. Zorgen dat de gerechten goed doorkomen in het restaurant.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student beschikt over enthousiasme en de drive om iets te leren. De rest leer je bij ons!

Wat biedt het bedrijf?

Het leerbedrijf biedt de leerling kans op doorgroeimogelijkheden en een vaste aanstelling.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder