Kok

Proeflokaal Zuiders B.V. We zijn op zoek naar enthousiaste leerling koks voor een uitdagende en afwisselende baan, met gunstige werktijden, in ons gezellige en bourgondische proeflokaal.

Je gaat in eerste instantie mee helpen bij de voorbereidingen (mise en place) en het maken van de gerechten aan de 'koude' kant. Als je wilt en je laat zien dat je het kan, dan kun je steeds meer verantwoordelijkheid en zelfstandigheid krijgen bij de mise en place en de bereiding van gerechten. Uiteraard leer je daarnaast alle aspecten van de keuken kennen zoals voorraadbeheer, hygiene en eventueel het plaatsen van bestellingen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent: Enthousiast, Gastvrij en Sociaal; Stressbestendig en Flexibel; Zelfstandig maar wel een Teamplayer; Je bent flexibel en beschik je over goede sociale vaardigheden; En je bent vooral creatief met en gepassioneerd over eten.

Wat biedt het bedrijf?

We bieden je: Een kans om mee te denken op je vakgebied, je te ontwikkelen als persoon en professional; Een prettige werksfeer omdat je komt te werken in een jong en dynamisch team; Ten opzichte van andere restaurants bieden wij gunstige werktijden, wij zijn namelijk dagelijks tot 20.00 uur en alleen op vrijdag tot 22.30 uur geopend; Wij bieden arbeidsvoorwaarden volgens de horeca cao; Je bent 1 dag in het weekend vrij!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder