Manager / ondernemer horeca

Valk Exclusief I Hotel Sneek Manager/ondernemer horeca

Je treedt in dienst bij Hotel Sneek als stagiaire front office. Bij de receptie ben je het visitekaartje van het hotel, jij bent de eerste indruk! Je bent verantwoordelijk voor het dagelijkse verloop in de front office. Hierbij werk je toe naar het zelfstandig in- en uitchecken, afhandelen van e-mails, beantwoorden van de telefoon, bijkomende bijzonderheden juist afhandelen, versturen van offertes en sta je de gasten met een glimlach te woord. Ook hou je je bezig met de reserveringen in het restaurant en voor speciale evenementen. Je krijgt van alle afdelingen wat mee wat elke dag anders maakt. Stage lopen in Hotel Sneek is een unieke ervaring mede door het uitgebreide takenpakket waardoor je als volwaardig horecaprofessional wordt opgeleid.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je wilt gasten een uitstekende service bieden waarbij je inspeelt op de verwachtingen, je kan zakelijk schrijven en je staat er voor open om nieuwe dingen te leren. Je bent een teamplayer en wilt ervoor zorgen dat gasten tevreden het hotel verlaten aan het einde van hun bezoek.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden jou een uitdagende stage in het mooiste hotel van Friesland! Je bent onderdeel van een bruisend horecabedrijf, met veel leuke evenementen en partijen. Je krijgt tijdens de stage de mogelijkheid je te bewijzen, om een arbeidscontract af te dwingen. Ook bieden wij jou goede, duidelijke begeleiding en een vangnet van ervaren managers om op terug te vallen. Je komt te werken in een gezellig bedrijf dat jong van geest is met een echte ondernemersmentaliteit!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder