Manager / ondernemer horeca

Grand Cafe de Walrus Word jij manager in het gezelligste bedrijf van Sneek?

De student krijgt bij begin dezelfde begeleiding als elke andere nieuwe medewerker, aan de hand van ons inwerktaject. Hierbij zul je alle aspecten van het bedrijf leren kennen, en wordt er goed gekeken naar waar de interesse is, zodat we daarin verder kunnen werken. verder zul je de ondersteund worden in het ontwikkelen van je management skills.

Naar wie zijn wij op zoek?

- Je hebt werkervaring op het gebied van leidinggeven aan een jong team. - Je durft initiatief te nemen wanneer het aankomt op het nemen van beslissingen. - Je denkt altijd na over hoe het bezoek van onze gasten nóg beter kan worden. - Je hebt organisatietalent die snel kan schakelen! - Je vindt je persoonlijke ontwikkeling en de ontwikkeling van je collega's erg belangrijk - Ook vinden we het fijn dat je meedenkt in het optimaliseren van onze werkprocessen zodat wij, het bedrijf en jijzelf, continu in ontwikkeling blijven!

Wat biedt het bedrijf?

- Minimaal 4 weken van tevoren weet wanneer je moet werken. - Regelmatig een weekend vrij bent - Na het werken niet gelijk naar huis hoeft, de eerste sluitdrankjes zijn van ons! - Geen schat aan ervaring hoeft te hebben, wij leren je alles en hebben een uniek 'Walrus-traject' - Na behalen van alle interne cursussen, jezelf verder kunt ontwikkelen door bijvoorbeeld je leermeesterdiploma te halen - Een marktconform salaris en vakantiegeld ontvangt

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder