Zelfstandig werkend kok

Thibeau Ben jij een kok die wil werken met de mooiste producten en nieuwste technieken in een splinternieuw restaurant in hartje Nijmegen?

THIBEAU– de culinaire hotspot, waar wij vol passie en aandacht onze gasten ontvangen. Onze keuken kenmerkt zich door seizoensgebonden producten en grens overstijgende gerechten. Bij Thibeau komen verrassende smaken samen in een warme sfeer, waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Bij THIBEAU werk je met mooie, seizoensgebonden producten. Alle gerechten worden volledig zelfgemaakt in onze eigen productiekeuken (in huis). Hierbij maken we gebruik van innovatieve, duurzame technieken. Wil jij werken met splinternieuwe hoogstaande apparatuur, waar menig kok alleen van kan dromen? Ben jij eerlijk, gepassioneerd en werk je graag met respect voor de omgeving? Dan bij je bij ons aan het juiste adres! Opleiding en ontwikkeling vinden wij erg belangrijk, wij leren je graag de kneepjes van het vak en we hebben aandacht voor jouw persoonlijke groei.

Naar wie zijn wij op zoek?

- initiatief neemt - nauwkeurig te werk gaat - je met zorg en aandacht houdt aan de regels en voorschriften omtrent orde, netheid en veiligheid

Wat biedt het bedrijf?

- Doorgroeimogelijkheden en kans op een vaste aanstelling - De kans om te werken met nieuwe technieken en de nieuwste apparatuur - Een inspirerende en dynamische werkomgeving met een jong en fris team van collega’s - Een vergoeding die past bij jouw kennis en ervaring - Aandacht voor persoonlijke groei en het ontdekken van je horeca ambities - Standaard een pauze van 30 min bij dienst van 8 uur (die slaan we nooit over) (periode mag afwijken van het ingevoerde)

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder