Zelfstandig werkend kok

Bistro Flores Uitdagende, comfortabele, duurzame Nederlandse keuken. Zuivere wijnen, bieren & alc.vrije sappen.

Ons gepassioneerde keukenteam wil graag hun kennis delen met een betrokken en leergierige leerling kok, die (net als wij) veel plezier haalt uit het bereiden en bedenken van mooie gerechten. Wij hebben passie voor pure smaken en streven naar kwaliteit en eenvoud op het bord. Werken bij Flores betekent geïnspireerd raken door de verschillende seizoenen en werken met een veelheid aan producten uit lokale streken. Jij kan als leerling kok veel leren bij ons. Je werkt met een gepassioneerd team, die jou kunnen helpen bij het ontwikkelen van je kwaliteiten als kok. Ons doel is om jou beter te maken!Daarnaast werk je ook nog in gezellig team die houdt van een lolletje. Wat levert het jou op? • Een inspirerende en gezellige leeromgeving met leuke collega’s. • Professionele vakmensen om je heen die jou alle kneepjes van het vak leren. • Een prachtige werkplek in Nijmegen. • De mogelijkheid om zelf ideeën of verbeteringen aan te dragen.

Wat biedt het bedrijf?

Eveneens tijdens de lockdown naar voren gekomen is onze visie op de toekomst. Voortdurend bespreken en onderzoeken wij hoe we ons kunnen ontwikkelen richting duurzame gastronomie op alle aspecten van ons bedrijf. Zo komen bijvoorbeeld onze producten van producenten die onze visie delen. We zien kansen om kookprocessen energie-efficiënter te maken en beperken voedselverspilling en reststromen, waarbij no- waste op het gebied van voeding het ultieme doel is. We zullen altijd in een transitie zitten naar een steeds duurzamere gastronomie, iedere dag zijn we er mee bezig en ontwikkelen ons steeds verder.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder