Zelfstandig werkend kok

Gaspár Bistro

Wij zijn een restaurant in Nijmegen met een kleine, maar ambachtelijke keuken. Wij maken alles zelf en wisselen de kaart elke vier weken. Gaspár bistro biedt een fijne leeromgeving waar eigen input en zelfstandigheid zeer gewaardeerd word .Wij houden van simpel maar uitdagend. Geen liflafjes om ons achter te verbergen. Eten dat recht voor z’n raap is. Producten van kwaliteit en creatieve bereidingswijze zijn de pijlers in onze keuken. Wij kennen onze klassiekers, zoals de bouillabaisse van langoustines maar worden net zo enthousiast van de minder populaire groente en incourante delen zoals o.a. prei, koolraap, linzen, runderwang, en vangsteak.Wij proberen altijd te werken met producten uit het seizoen en het liefst uit de buurt. Zo bepaald het seizoen mee in wat je bij ons kan eten.

Naar wie zijn wij op zoek?

Actieve werkhouding, sociaal, leergierig, enthousiast, serieus maar niet te (koken moet vooral leuk zijn), eigen ideeën willen en durven uit te spreken en daarnaast ook tegen opbouwende kritiek kunnen.

Wat biedt het bedrijf?

Gaspár bistro is op zoek naar een gemotiveerde kok die graag wil leren, maar ook zeker al de nodige kennis heeft. Natuurlijk word er niet verwacht dat je meteen zelfstandig je partie draait, maar dat is wel het uiteindelijke doel, met eventueel een vaste aanstelling.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder