Kok

Lorijn eten | drinken Leer ambachtelijk koken, gestructureerd werken met een vast rooster en passende vergoeding.

Bij ons is leren leuk en gezellig. We werken met dagverse en lokale producten en laten ons leiden door het seizoen. Er zijn mogelijkheden om door te groeien en ook mee te kijken en leren bij ons andere restaurant; De Rode Leeuw No. 35 in Amerongen. We bespreken graag een passend rooster en vergoeding.

Naar wie zijn wij op zoek?

Leergierig en niet bang om fouten te maken. We willen je alles leren als je daarvoor open staat.

Wat biedt het bedrijf?

Een leuk gezellig team in een goed lopend restaurant op een unieke locatie. Alle mogelijkheden en kansen kunnen er zijn om door te groeien en te ontwikkelen.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder