Kok

Hotel-restaurant schimmel / Brasserie 1885

Kok niveau 2

Naar wie zijn wij op zoek?

– Je bent gedreven om iedere dag tot een succes te maken. – Je hebt passie voor ons mooie horeca vak, je bent professioneel maar ook bevlogen. – Je bent positief en enthousiast – Je bent flexibel

Wat biedt het bedrijf?

Bij Schimmel 1885 kom je terecht in een enthousiast en gezellig team. Veel medewerkers zijn bij ons ook doorgegroeid van stagiaire tot een vaste medewerker. (De stageperiode is niet vastgebonden , andere start data is in overleg mogelijk)

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder