Kok

No Nonsense Backstage en Kreeft & Co en Proefland (leerling) kok gezocht voor ons kleine, gezellige team!

Meedraaien met alle keukenwerkzaamheden (van mise en place, schoonmaak, menu's maken, afwas & onderhoud keukenapparatuur, tot het doen van inkopen/ berekeningen en uiteraard het bereiden van de menu's, kennis van allergenen, ingrediënten etc.). Zowel in onze eigen productiekeuken als op locatie (bijv. Ziggodome, HMH, Arena, Pinkpop). We koken zowel in buffetvorm als a la carte, soms voor kleinere groepen, maar ook voor bijvoorbeeld 800 gasten). We gebruiken veel producten die we zelf maken (van o.a. het varkensvlees van onze eigen boerderij), waardoor je dit ook kunt leren (worsten maken bijvoorbeeld). We zijn creatief met wat we maken, maar ook met voorraad, no waste-beleid en circulair werken. Van ontbijt, via lunch en diner tot nightsnack, a la carte diners op kleedkamers en bijvoorbeeld BBQ partijen op de boerderij, we doen het allemaal.

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben je niet bang om aan te pakken, de handen uit de mouwen te steken en te leren ? We zijn een klein, informeel team, waarbij het van belang is dat iedereen meedoet en meehelpt. Het is fijn als je flexibel kunt zijn en in staat bent om (ook) zelfstandig te werken. We koken erg divers, gebruiken verschillende technieken en we vinden het leuk als je eigen ideeën inbrengt! Je kunt bij ons veel leren, als je maar wil.

Wat biedt het bedrijf?

We zijn een klein, informeel team, dat met elkaar hard werkt en veel gedaan & voor elkaar krijgt. Uiteraard is het leuk als iemand na een stage of leerplek 'blijft hangen', dat is al eerder gebeurd en vinden wij fijn. Bij ons is geen dag (precies) hetzelfde, dus er is veel uitdaging & variatie en hoe leuk is het om achter de schermen te werken bij bijv. concerten in de Ziggodome of de AFAS?

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder