Zelfstandig werkend kok

Proef- & Eetlokaal De Stomme van Campen Gezocht: grillmaster met liefde voor bier!

Om half 12 loop je De Stomme binnen. Samen met je collega's van de keuken begin je de dag met koffie. Gezamenlijk nemen jullie de M.E.P. door en wisselen jullie ideeën uit voor een nieuw gerecht. De taken worden verdeeld en rond de klok van 12 ga je van start. Samen met je collega's maak je de onderdelen van de verschillende gerechten op onze spijskaart. Wij koken niet uit pakjes, dus je basisskills zijn van belang. Tegen half 4 steek je de Josper Grill aan en ga je het eten voor de medewerkers bereiden. Eet smakelijk! Half zes: SHOWTIME! De eerste bon rolt uit de printer en met precisie bereid je eerste gerechten van de avond. Vol trots zet je ze op de passe. Je collega bediening serveert ze met een smile en schenkt een bijpassend glas bier in. De gast wordt in de watten gelegd, dat is onze passie! Tien uur. Laatste dessert is mee, de keuken is schoon. Tijd voor een mooi glas bier. Je werkdag zit erop. Tot morgen! En je fietst de nacht in.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je collega's werken inmiddels heel wat jaren samen. En de band is hecht, maar jij bent welkom. Je past in het team. Voor de zekerheid even wat steekwoorden die jou goed omschrijven: - je bent creatief, - humoristisch - en zelfstandig. - je hebt goede werkhouding, - toont initiatief, - bent gepassioneerd - en bereid die extra stap te doen - je tolereert Rammstein - en hebt liefde voor mooie bieren :-)

Wat biedt het bedrijf?

Je komt te werken in één van de mooiste horecabedrijven in de regio. Proef- & Eetlokaal De Stomme van Campen is sinds 2004 toonaangevend als proeflokaal. Met een bierassortiment van ruim 150 bieren is het een walhalla voor de bierliefhebber. Wij bieden je naast je stage de mogelijkheid om een SVH-diploma Bierkenner te halen. In 2016 hebben wij het eetlokaal aan ons bedrijf toegevoegd. Onze spijskaart bestaat uit comfortfood aangevuld met culinaire hoogstandjes. Samen met je collega's in de keuken en de bediening ben je in staat om met elk gerecht een glimlach op de mond van de gast te toveren. Naast onze 'vaste' locatie reizen wij met onze foodtrucks naar (bedrijfs)feesten en festivals. Op donderdag bak je pizza's in onze pizzatrailer, op vrijdag maak je burgers in de paardentrailer en op zaterdag focus jij je op desserts in de keuken van het Proef- & Eetlokaal. Afwisselender kan niet lijkt ons. Wil je extra leren? Je collega's helpen je graag!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder