Zelfstandig werkend kok

De Stadsherberg Kampen

De student gaan meewerken in de dagelijkse werkzaamheden in keuken. Denk hierbij aan het opstarten en afsluiten van de keuken het ondersteunen van mice en place en het bereiden van gerechten. Hierbij zullen de opdrachten van de student groten deels bepalen welke dingen hij/zij zal moeten leren.

Naar wie zijn wij op zoek?

Van de student wordt verwacht dat hij/zij zich collegiaal opstelt en graag nieuwe dingen wil leren.

Wat biedt het bedrijf?

Het leerbedrijf bied een gezellig en hecht team, waarbij collegialiteit voor op staat. De ruimte en tijd krijgen om te kunnen leren of met opdrachten bezig te zijn tijdens werktijd.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder