Kok

Hotel Corps de Garde B.V.

In Brasserie Corps serveren wij 7 dagen per week een overheerlijk ontbijt en een lunch. Daarnaast hebben wij de mogelijkheid om in ons Souterrain een diner aan te bieden.

Naar wie zijn wij op zoek?

Als stagiere in de keuken bezorg je de gasten tijdens hun verblijf een fantastisch vers ontbijt, of een uitstekende lunch! Jouw takenpakket -Zorgdragen voor de dagelijkse mise-en-place -Bereiden & serveren van diverse gerechten; afhankelijk van het moment van de dag maak je bijvoorbeeld diverse eiergerechten, luxe broodjes of verse salades -Waarborgen van de voedselveiligheid (HACCP) -In ontvangst nemen en opruimen van de geleverde goederen -Samenwerken met je collega’s waardoor jullie zorgen voor de perfecte gastbeleving Jouw profiel -Mbo-opleiding tot kok BOL niveau 2 -Je bent vriendelijk, gastvrij en vooral enthousiast!

Wat biedt het bedrijf?

Wat bieden wij jou? -Een leerzame stage waarbij je allround ervaring opdoet en waarbij je veel eigen verantwoordelijkheid draagt -Gevarieerde verse lunch -Korting op overnachtingen in onze hotels

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder