Kok

De Beren Groningen Leerling kok gezocht voor Restaurant de Beren Groningen

Ben jij een écht kooktalent (of wil je dit leren) en gaat jouw liefde door de maag? Wil je zelfstandig werken en bijdragen aan de heerlijke keuken van De Beren? Voor ons restaurant in Groningen zijn wij op zoek naar BBL leerlingen, voor zowel overdag als avond/weekenden! Waar houd jij je zoal mee bezig? Als leerling kok maak jij de lekkerste Berengerechten en weet jij als geen ander een stralende glimlach op het gezicht van jouw gast te krijgen. Je bent onder andere verantwoordelijk voor: -Jij maakt van elk gerecht een feestje en bereid alle gerechten volgens het boekje -Mise en place, ofwel de voorbereidende werkzaamheden om de gerechten die ene fantastische smaak te geven -Schoonmaken en portioneren van diverse soorten vlees -Je doet er alles aan om de verwachtingen van de gasten te overtreffen -Samen met je collega’s maak je de werkplekken schoon

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat zien wij graag in jou terug? -Je hebt een lach op je gezicht, hebt passie, enthousiasme en weet van aanpakken -Je bent, net zoals wij, flexibel, en samen maken we graag een rooster dat bij jou en ons past -Je houdt van de horeca en denkt actief mee om de Beren beleving zo goed mogelijk te maken -Je weet je hoofd koel te houden en kan goed samenwerken -Je houdt van lekker eten!

Wat biedt het bedrijf?

Een gezellig, en jong team, waarbij je uitgedaagd wordt om te blijven leren. Natuurlijk ook salaris, vakantiedagen en vakantiegeld (welke je per periode kan laten uitbetalen), maar ook gezelligheid tijdens en na je werk. Verder hebben we voor iedere collega nog wat extra’s, korting als je bij De Beren komt eten of eten bestelt (ook als je met je familie/vrienden komt eten of iets bestelt), maar ook korting bij verschillende andere bedrijven via Benifits at Work en deze kunnen echt oplopen! De mogelijkheid om te groeien in functie of misschien ben jij wel onze toekomstige manager of franchisenemer, want alles is mogelijk bij De Beren!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder