Zelfstandig werkend kok

Restaurant De Eetgelegenheid Zaltbommel B.V. Bol stage keuken aangeboden aan een vakidioot die net zo gek wil worden als wij zijn!!

Opzoek naar een mooie stage plek als BOL student? Dan heb je die nu gevonden!! Bij ons kun je terecht voor een mooie stage die zowel bij De Eetgelegenheid als bij Jeszebels in te vullen valt. Combinatie van twee bedrijven, twee verschillende keuken formules, chefs van een oude en de nieuwe generatie dus veel kennis beschikbaar, jonge (kleine) teams, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling/inbreng/sociaal leven enz. Spreekt dit alles je aan reageer dan door je cv in te sturen en te solliciteren naar die prachtige stage plek bij ONS!!We horen graag van je!

Naar wie zijn wij op zoek?

Enthousiasme en leergierigheid!

Wat biedt het bedrijf?

Klein team met vakidioten die graag hun kennis overbrengen aan een kok in opleiding. Goede werksfeer, prima werktijden en ruimte voor eigen inbreng en creativiteit.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder