Kok

Best Western PLUS Hotel Restaurant Aduard Kok in een fijn team en werken met streekproducten van eigen boerderij

Vacature kok Van boer tot bord weten wij waar onze producten vandaan komen. We werken samen met diverse telers, kwekers en fokkers uit het Westerkwartier die hun groenten, fruit en vlees tot in de keuken afleveren. Daarnaast zijn wij trots op onze eigen lams- en rundvlees, welke wij op diverse wijzen verwerken in onze gerechten. Het werken als kok binnen onze keuken is een veelzijdige baan. Je werkt in een professioneel team dat van aanpakken weet en jou ruimte geeft voor je enthousiasme en creativiteit. Persoonlijke kernmerken o Je kunt goed werken in zowel teamverband als zelfstandig o Verantwoordelijkheidsgevoel o Creatief o Doelmatig en kwaliteitsgericht o Communicatief vaardig Verantwoordelijkheden en taken o Juiste bereiding en uitgifte van gerechten o Voorbereidende werkzaamheden o Verzorgen van a la carte lunch en diner, buffetten en cateringen o Uitvoeren van werkzaamheden conform instructies en richtlijnen o Bewaken van de HACCP regels

Naar wie zijn wij op zoek?

Je werkt graag in een teamverband; Je houd van eten en van eten bereiden; Je vind het fijn om netjes te werken; Je wil graag wat leren en je staat open voor feedback en verbetering; De tevredenheid van onze gasten staat voor jou op nummer één.

Wat biedt het bedrijf?

Al jouw maaltijden tijdens pauzes worden vergoed Reiskostenvergoeding, indien je meer dan 20km van werk woont; 8% vakantiegeld en 25 betaalde vakantiedagen (op basis van 38 uur per week); Collectieve zorgverzekering en pensioenregeling; 40% korting bij een verblijf in ons hotel op basis van beschikbaarheid; 20% korting in onze restaurants; Interne doorgroeimogelijkheden; 3- gangen diner voor 2 personen bij eerste verlenging contract; Wij vieren jouw verjaardag ieder jaar en jubileum (al vanaf 2.5 jaar); Mogelijkheden om jezelf continue te blijven ontwikkelen door interne en externe

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder