Marketing & Communication Specialist

Little Dreamers STAGEPLAATS | MARKETING EN COMMUNICATIE STAGIAIR(E)

Ons bedrijf Little Dreamers is gespecialiseerd in moderne design kinderkamers. Naast een prachtige collectie produceren wij ook onze eigen meubels. Wij hebben plaats voor een stageplek op ons kantoor in Zwaag (nabij Hoorn). J Bij ons ga je onderstaande taken leren en uitvoeren: - Het opstellen van marketing- en communicatieplannen, het ontwikkelen van campagnes tot het uitvoeren van promotie- en wervingsacties – SEO proof copywriting, denk hierbij aan blogs, social mediakanalen en nieuwsbrieven. - Het onderhouden van de website in Woocommerce. Denk hierbij aan het schrijven van SEO-proof teksten voor een shop the look pagina, vervang je beelden en zorg je ervoor dat de look and feel van de website er tot in de puntjes uit ziet. - Content creëren voor social media en de website. - Dagelijks beheer van de social mediakanalen zoals Instagram, Facebook en Pinterest. - Samenwerkingen met influencers opstarten en onderhouden. - Het plannen en verzorgen van e-mail nieuwsbrieven

Naar wie zijn wij op zoek?

- Je bent ondernemend en klaar om in teamverband uitdagende marketingdoelstellingen te behalen. - Je bent resultaatgericht ingesteld. Je stelt vooraf duidelijke doelen en laat je niet zomaar uit het veld slaan. - Je volgt een opleiding in de richting van Marketing, Communicatiemanagement of gelijkwaardig. - Klaar voor zelfontwikkeling en je staat open om feedback te ontvangen. - Een verantwoordelijk persoon die zelfstandig werkt. - Een taalneuroot! Je beheerst de Nederlandse taal en houdt niet van spelfouten. - Oplossingsgericht. Voor ieder probleem is wel een oplossing! - Je bent creatief – Fulltime beschikbaar ( 4 tot 5 dagen) vanaf september voor minimaal 5 maanden.

Wat biedt het bedrijf?

– Een fijne stageplek om je kennis te verbreden. – Een gezellig team met gemotiveerde collega’s die je zullen ontvangen met open armen en zullen ondersteunen in je ambitie om te groeien. – Een aantrekkelijke korting op de gehele collectie. – Een fijne stagevergoeding a €250,- bruto per maand obv 40 uur per week.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder