Marketing & Communication Specialist

Provider Connect B.V. Stagiair Marketing & Communicatie bij UGC.nl

Vacature: Stagiair(e) Marketing & Communicatie - UGC.nl Ben jij een enthousiaste en gedreven student(e) op zoek naar een uitdagende stageplek waar je je kunt verdiepen in de wereld van User Generated Content (UGC)? Dan is UGC.nl op zoek naar jou! Wij zijn een dynamisch platform dat zich richt op het verzamelen en delen van gebruikers gegenereerde inhoud, en we bieden een stageplek aan voor een ambitieuze student(e) met een achtergrond in marketing en communicatie. Functieomschrijving: Als stagiair(e) Marketing & Communicatie bij UGC.nl krijg je de kans om hands-on ervaring op te doen in een snelgroeiend bedrijf. Je zult je bezighouden met diverse taken en verantwoordelijkheden, waaronder: Onderzoek doen naar de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van User Generated Content. Bijdragen aan de ontwikkeling en uitvoering van marketingstrategieën om de zichtbaarheid van UGC.nl te vergroten.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn opzoek naar een gedreven en ambitieuze student die zich graag wilt verdiepen in de wereld van online marketing, bij een jong en leuk bedrijf met eventuele instroom mogelijkheden na de stageperiode. - je denkt graag mee over onze communicatiestrategie - je vindt het leuk om bezig te zijn met online content - je helpt bij de uitwerking van het script van de opdrachtgevers - je bent graag in contact met creators en bedrijven

Wat biedt het bedrijf?

Bij ugc.nl ga jij aan de slag als stagiair bij de marketing- en communicatieafdeling. Bij ugc.nl kan je alle ins & outs leren van alle online marketing aspecten, daarnaast zul je veel contact hebben met creators en grote merken die gebruikmaken van het platform.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder