Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Narline Ben jij Narline's nieuwe Talent als zelfstandig gastheer/gastvrouw? Lees dan verder!

Om jouw werkplek goed aan te laten sluiten bij jouw opleiding Gastheer/gastvrouw krijg je bij Narline de mogelijkheid om alle voorkomende werkzaamheden te doen. We begeleiden je in de werkzaamheden die je moeilijk vind, we nemen je mee in ons enthousiasme over eten en drinken en zorgen ervoor dat jij enthousiast, zelfverzekerd en met plezier jouw gasten in de watten kunt leggen. Je neemt daarnaast deel aan Narline's Talent Modules om zo jouw kennis te vergroten aan de hand van voorbeelden uit de dagelijkse praktijk.

Naar wie zijn wij op zoek?

We vinden het belangrijker dat je enthousiast bent en van aanpakken weet dan dat je al ervaring hebt. We verwachten flexibiliteit maar houden ook rekening met jouw bezigheden buiten het werk.

Wat biedt het bedrijf?

Narline heeft een leuk team aan vaste medewerkers, de meeste met ruime ervaring. Daarnaast hebben we veel jonge medewerkers die naast hun studie bij ons werken. We verwachten inzet van de medewerkers maar vinden het ook heel belangrijk dat we lol hebben samen en successen vieren!

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder