Meewerkend horeca ondernemer

Beach Hotel

Ben je op zoek naar uitdagend en afwisselend stageplek? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Beachhotel Zoutelande is geen dag hetzelfde. Iedere dag ontmoet je nieuwe gasten, die wij een onvergetelijk verblijf en service willen bieden. We werken in een lange traditie, waarin we gastvrijheid en kwaliteit combineren met persoonlijke aandacht. In ons team staat vakmanschap centraal. Samen zetten wij alles op alles om het onze gasten, privé of zakelijk, zo goed mogelijk naar de zin te maken. Zo maken we van Beachhotel Zoutelande een unieke beleving.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent minimaal 16 jaar oud en kunt niet wachten om aan de slag te gaan! Vanzelfsprekend spreek je Nederlands en vind je het leuk om Duits te spreken. Want ja… die Deutsche Leute houden net zoveel van Zeeland als wij. Vind je Duits spreken lastig? Geen paniek, wij leren je het gewoon! Je bent een gezellig persoon met een positieve mindset. Iedereen ziet dit aan jou. Die brede glimlach op je gezicht is gewoon niet weg te krijgen. Gastvrijheid heeft altijd al in je gezeten en dit laat je maar al te goed merken aan onze gasten. Je bent een echte teamplayer en vind het leuk om nieuwe dingen te leren. Jij gaat geen uitdaging uit de weg en doet graag een wedstrijdje met Ivo, de restaurantmanager, wie de meeste wijn of bier verkoopt.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden top begeleiding! Wanneer je je stage goed hebt afgerond maak je kans op een arbeidsovereenkomst en eventuele doorgroeimogelijkheden!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder