Manager / ondernemer horeca

Hotel Exploitatie Kerckebosch BV Ben jij de gepassioneerde assistent F&B Supervisor waar wij naar opzoek zijn?

Ben jij de gepassioneerde Assistent F&B Supervisor waar wij naar opzoek zijn? Kasteel Kerckebosch is een intiem en culinair kasteel in Zeist waar de mogelijkheden oneindig zijn. Als Assistent F&B Supervisor in ons Kasteel werk je de ene dag in onze Bistoria, waar wij dagelijks ontbijt, lunch en diner serveren. De andere dag voorzie je de gasten van een stukje taart op hun bruiloft of zet jij een zaal klaar voor een grote, belangrijke meeting. Geen dag is hetzelfde en dat maakt deze functie zo ontzettend leuk! Jij bent graag bezig met afwisselende bedieningswerkzaamheden en zorgt continu voor de optimale gastbeleving. Met plezier overtref jij elke keer weer de verwachtingen van onze gasten. Jij bent de spin in het web binnen ons kleine en vrolijke team met enthousiaste medewerkers.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je hebt ervaring met horecawerkzaamheden; Het is voor jou vanzelfsprekend dat je zowel naar je gasten als naar je collega's gastvrij bent; Je weet precies hoe je gasten hoort te benaderen, hoe je ze kan verrassen en zorgt ervoor dat zij zich helemaal thuis voelen in ons kasteel; Je bent altijd gedreven om een bijzondere ervaring te creƫren; Je bent flexibel om in wisselende diensten - ook regelmatig 's avonds en in de weekenden - te werken.

Wat biedt het bedrijf?

Een prachtige werkomgeving waar persoonlijke en authentieke gastbenadering hoog in het vaandel staan; De mogelijkheid om op vaste dagen vrij te zijn; De mogelijkheid om te leren, je verder te ontwikkelen en door te groeien; Met een leuke korting met je familie of vrienden bij ons komen eten of zelfs logeren; Goede arbeidsvoorwaarden De mogelijkheid op een vaste baan

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder