Manager / ondernemer horeca

Hotel Exploitatie Kerckebosch BV Assistent Banqueting Supervisor

Ben jij de gepassioneerde Assistent Banqueting Supervisor, met ambitie, waar wij naar op zoek zijn? Kasteel Kerckebosch is een uniek culinair kasteel in Zeist waar de mogelijkheden oneindig zijn. Als Assistent Banqueting Supervisor in ons kasteel zorg je, samen met je team, ervoor dat alles op rolletjes loopt voor onze zakelijke groepen, onze bruiloft gasten of onze internationale events. Een uitdagende functie, vol afwisseling want geen dag, geen gast en geen gelegenheid is hetzelfde.

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij bent graag bezig met deze verscheidenheid aan werkzaamheden, hebt kwaliteit hoog in het vaandel en zorgt continu voor de optimale, onderscheidende gastbeleving. Met plezier overtref jij elke keer weer de verwachtingen van onze gasten en weet jij je team te motiveren. Jij bent de spin in het web binnen ons kleine maar vooral enthousiaste team.

Wat biedt het bedrijf?

Een prachtige werkomgeving waar persoonlijke en authentieke gastbenadering hoog in het vaandel staan; De mogelijkheid om op vaste dagen vrij te zijn; De mogelijkheid om te leren, je verder te ontwikkelen en door te groeien; Met een leuke korting met je familie of vrienden bij ons komen eten of zelfs logeren;

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder