Zelfstandig werkend kok

Restaurant Puur Zee / Hotel Villa de Klughte Ambachtelijk koken en leren op hoog niveau!

We zijn een fijn opleidingsbedrijf in de verborgen schat van de Noordzeekust, Wijk aan Zee! Ons topniveau Visrestaurant PUUR ZEE (16/20 Gault Millau en Top 100 Lekker) , onze 3 prachtige terrassen, 13 comfortabele hotelkamers en een juweel van een buitenzwembad vormen de werkplek die we voor je beschikbaar hebben. Alle aspecten van je opleiding komen ruimschoots aan bod. We koken met een kleine brigade op absoluut topniveau waarbij we zijn gespecialiseerd in vis. Ambachtelijk een (H)eerlijk! Vind je het een uitdaging om met TOP eten onze gasten te verwennen in een relaxte sfeer? Kom dan langs voor een gesprek met SVH Meesterkok Imko Binnerts.

Naar wie zijn wij op zoek?

Een goed humeur, punctualiteit, doorzettingsvermogen, incasseringsvermogen en de wil om een goede kok te worden. Je kunt werken onder spanning en blijft dan kalm en consequent.

Wat biedt het bedrijf?

Een relaxte sfeer onderling zonder dat daarbij het presteren wordt vergeten. Een plek om je goed te ontwikkelen en alle ambachtelijke vaardigheden op te doen. Uiteraard draait alles bij ons om zeevoedsel!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder