Zelfstandig werkend kok

Dit Tis Sunsea Hele jaar door opzoek naar horeca toppers!

Wij zoeken een enthousiaste hardwerkende leerling in ons gedreven team. Werken op het strand in Wijk aan Zee is hard werken maar erg leuk en super leerzaam. Is het wat voor je? Solliciteer dan!

Naar wie zijn wij op zoek?

We kunnen op ieder niveau collega's opleiden. Dus ook als je nog niet zoveel ervaring hebt ben je van harte welkom.

Wat biedt het bedrijf?

Beachclub Sunsea is een stralende plek aan het strand van Wijk aan Zee. Ons paviljoen, voorheen bekend als de Sunseabar, heeft sinds juli 2021 een nieuwe naam en een frisse start na een vreemde periode (Corona). Als stagiair bij Beachclub Sunsea zijn er tal van redenen waarom je hier je stage zou moeten lopen: Jaarrond Stages: We bieden jaarrond stages aan in verschillende vakgebieden, waaronder evenementen, bediening en keuken. Dit betekent dat je het hele jaar door de kans hebt om praktijkervaring op te doen en je vaardigheden te ontwikkelen. Energiek Team: Beachclub Sunsea heeft een jong en energiek team. Je zult werken met enthousiaste collega’s die gepassioneerd zijn over gastvrijheid en het creëren van een geweldige ervaring voor onze bezoekers. Shared Dining Concept: Beachclub Sunsea introduceert een nieuw shared dining concept, waarbij gasten de hele dag kunnen genieten van heerlijke gerechtjes van het formaat van een tussengerecht. Neem vooral contact op!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder