Meewerkend horeca ondernemer

Westcord Hotel Schylge B.V. Allround F&B stage of leerplaats!

Het is zover, je stage begint bijna en jij bent druk opzoek naar de stage van je dromen. Als allround F&B stagiair(e) bij Schylge zul je werkzaam zijn in verschillende afdelingen van het hotel, zoals het restaurant, room service, vergaderzalen en de bar. Op deze manier krijg jij de mogelijkheid om in een korte tijd veel te kunnen leren. Een stage bij hotel Schylge bestaat uit de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden in het restaurant. Taken waar jij je mee bezig gaat houden zijn onder andere ontbijt, lunch, en diner. Daarnaast werk je aan de verzorging van vergaderingen en roomservice. Wij kijken er naar uit om jou te verwelkomen in ons team!

Naar wie zijn wij op zoek?

• Enthousiasme en leergierigheid • Je volgt een relevante opleiding • Je stage duurt minimaal 20 weken • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat biedt het bedrijf?

• Als stagiair krijg je bij ons de kans om waardevolle ervaring op te doen en je vaardigheden verder te ontwikkelen. Wij hechten veel waarde aan het opleiden van studenten. Bij wederzijdse tevredenheid, zullen we bespreken welke mogelijkheden er zijn om na je stage bij ons te blijven werken. • Stagevergoeding • Interne kost en inwoning • Je bootkaart wordt vergoed • Een mooie werkgever op jouw cv • Professionele begeleiding • Flexibiliteit • Voor €30,- per kamer per nacht in een ander WestCord Hotel overnachting

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder