Meewerkend horeca ondernemer

Westcord Hotel Boschrijck Allround hospitality medewerker, Gastheer/-vrouw, Leidinggevende bediening, Leidinggevende internati

Tijdens deze stage krijg je alles te zien en te leren op F&B gebied. Staat de gast bij jou op nummer één? Ben jij de gastheer/gastvrouw in spé? Dan is Boschrijck hét hotel voor jou om je stage te volbrengen! Als allround F&B stagiair(e) zul je worden ingezet in verschillende F&B Werkzaamheden: bar, restaurant, room service en vergaderzalen. Hierdoor heb je de mogelijkheid om in korte tijd veel te kunnen leren. Wij kijken er naar uit om jou te verwelkomen in ons team!

Naar wie zijn wij op zoek?

De student is leergierig, gemotiveerd, sociaalvaardigheden, Engels kunnen spreken. • Je stage duurt minimaal 20 weken

Wat biedt het bedrijf?

Als stagiair krijg je bij ons de kans om waardevolle ervaring op te doen en je vaardigheden verder te ontwikkelen. Wij hechten veel waarde aan het opleiden van studenten. Bij wederzijdse tevredenheid, zullen we bespreken welke mogelijkheden er zijn om na je stage bij ons te blijven werken. • Dagelijks plezier en een onvergetelijke ervaring • Stagevergoeding • Huisvesting • Reiskostenvergoeding op maat • Een mooie werkgever op jouw cv • Professionele begeleiding • Flexibiliteit • Voor €30,- per kamer per nacht in een ander WestCord Hotel overnachten

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder