Zelfstandig werkend kok

Hotel Café Restaurant Nap Een interessante, leerzame stage op het prachtige Terschelling!

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Zie jij het wel zitten om op het mooiste eiland van Nederland te werken? Dan is het tijd om naar Terschelling te komen! Hotel Nap is gelegen in het bruisende centrum van West-Terschelling op loopafstand van de haven. Hotel Nap is een hotel met 32 kamers. Naast een hotel zijn wij ook een restaurant waar op hoog niveau gekookt wordt. Wij zijn een hardwerkend en gezellig team en wij zoeken jou! Wij zoeken collega’s met passie, ambitie en leergierigheid. Ervaring is geen pre, wij leren het horeca vak graag aan jou! Nap heeft woonruimte op West- Terschelling. Dus dat hoeft geen probleem te zijn! In je vrije tijd biedt Terschelling ten eerste haar prachtige natuur. Bos, duinen en strand in overvloed. Wat is er heerlijker dan op je zonnige vrije dag lekker naar het strand te gaan? Daarnaast heeft Terschelling gezellige kroegen, musea, veel sport mogelijkheden, waaronder bijvoorbeeld surfen, kiten en mountainbiken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij hebt een passie voor koken en houdt er van op hoog nivo en hoge druk, prachtige gerechten te maken.

Wat biedt het bedrijf?

Een volwaardige leerplaats in een klein, super gemotiveerd keukenteam dat streeft naar perfectie.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder