Legal, Insurance & HR Services Specialist

UBN Uitzendbureau BV Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) die de dynamiek van de uitzendbranche wil leren kennen. Ben je voor minimaal 4 maanden beschikbaar én kan jij minimaal 4 dagen per week op locatie werken? Dan hebben wij de ideale leeromgeving voor jou!

Wij bieden jou de gelegenheid kennis te maken met de uitzendbranche en de werkzaamheden die plaatsvinden op een vestiging. Wij leren jou hoe het proces van uitzenden werkt, van werving van uitzendkrachten tot relatiebeheer en sales. Je leert de basisvaardigheden die nodig zijn bij het maken van de optimale match tussen vacatures van bedrijven en werkzoekenden. Je leert wat begrippen als een zakelijke werkhouding, professionaliteit en werkdruk in de praktijk betekenen. Je werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit de volgende taken maar wil jij meer doen dan deze taken? Dat kan uiteraard. Samen met jou stellen wij een takenpakket samen waar jij gedurende je stageperiode mee aan de slag gaat. Heb je een P&O achtergrond? Dan leren wij jou graag alles op het gebied van werving van uitzendkrachten, het voeren van sollicitatiegesprekken, het bemiddelen van de kandidaat richting organisaties, het schrijven van vacatureteksten, arbo-wetgeving, salarisadministratie en CAO’s.

Naar wie zijn wij op zoek?

Teamplayer, flexibel, commercieel, communicatief. Wat naast deze vaardigheden wordt gevraagd is een beschikbaarheid van minimaal 4 dagen per week.

Wat biedt het bedrijf?

UBN biedt jouw de mogelijkheid om jouw kennis verder te ontwikkelen in de praktijk! Dit kan binnen een gezellige organisatie waar plezier en ontwikkeling centraal staat! Daarnaast verzorgen wij dagelijks de lunch en ben je natuurlijk welkom op onze fantastische personeelsfeestjes; zowel online (coronaproof) als hopelijk straks weer live met elkaar! Ook ontvang je een stagevergoeding van 350 euro bij een fulltime stageweek. Werktijden zijn van 08.30 uur tot 17.30 uur. Daarnaast is het belangrijk dat je minimaal 4 dagen per week beschikbaar bent om op locatie te werken.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Ondersteunt bij juridische en HR adviestrajecten
  • P5-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P5-K1-W2 Ondersteunt juridische of hr aanvragen en opdrachten
  • P5-K1-W3 Stelt standaarddocumenten op of vult ze in

lees verder