Legal, Insurance & HR Services Specialist

Jurilex Letselschade BV Stageplek met Toekomst! Wil jij onze nieuwe collega worden binnen ons juridisch intake-team? Bel of mail ons!

Wil je een leuke juridische stageplek krijgen? Bel ons! Wij zijn een jong team met enthousiaste juristen die je alles kunnen leren op het gebied van letselschade. Je krijgt te maken met verkeersrecht, arbeidsrecht, medisch aansprakelijkheidsrecht en de sociale wetgeving. Wij leren je verder kijken in de wereld van letselschade. Word jij onze nieuwe (tijdelijke?) collega? Bel ons! 0880-112 112 en vraag naar Milicia Feller. Je krijgt bij ons de gelegenheid om opgeleid te worden tot intakejurist(e) en bij gebleken geschiktheid ligt een wereld voor je open... . Eigen inbreng wordt erg op prijs gesteld binnen een no-nonsense organisatie waarbij ook plezier hoog in het vaandel mag staan!

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij stellen het zeer op prijs als iemand gemotiveerd is en netjes (liefst accentloos) Nederlands spreekt. Een goed humeur is altijd welkom. Je moet niet bang zijn een telefoon te beantwoorden en met collega's contact te onderhouden. Ben je creatief en heb je een ruim inlevingsvermogen en wil je graag slachtoffers behulpzaam zijn en hen de juiste weg wijzen in de juridische wereld, dan ben je bij ons op de juiste plek!

Wat biedt het bedrijf?

Binnen ons enthousiaste team van juristen word jij het eerste aanspreekpunt. Jij staat als eerste onze (potentiƫle) cliƫnten en relaties te woord en jij krijgt veel vrijheid in het beoordelen van een zaak die jou wordt voorgelegd. Je wordt uiteraard eerst ingewerkt waarbij je altijd kunt terugvallen op zeer ervaren collega's waarvan je veel kunt leren. Bij gebleken geschiktheid bestaan bij ons doorgroeimogelijkheden naar de functie van junior letselschade-expert. Dit betekent evenwel dat jou ook de mogelijkheid wordt geboden door te studeren. Dit alles in ons licht en modern kantoorpand in Utrecht (De Meern).

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Ondersteunt bij juridische en HR adviestrajecten
  • P5-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P5-K1-W2 Ondersteunt juridische of hr aanvragen en opdrachten
  • P5-K1-W3 Stelt standaarddocumenten op of vult ze in

lees verder