Medewerker ICT support

Bol.Com Zorg jij ervoor dat iedere bol. medewerker in Utrecht een werkplek heeft, en zijn vergaderingen kan uitvoeren?

Bij Bol. hebben we 6 torens vol met werkplekken en vergaderruimtes die dagelijks gecontroleerd en gefixed moeten worden, en de vergadderruimtes hebben we de nieuwste apparatuur staan in combinatie met Microsoft Teams Rooms pro zodat iedereen kan samenwerken, zelfs met mensen thuis. Natuurlijk wil deze apparatuur wel eens kuren hebben en het is dat aan jou om te zorgen dat dit zo min mogelijk gebeurd, dus dit betekent dat je de hele dag door ons kantoor kunt wandelen om problemen die gemeld zijn op te lossen, maar ook zelf te kijken of alles goed werkt (en er netjes er ziet) en probleem misschien al op te lossen voordat mensen het gemekt hebben.

Naar wie zijn wij op zoek?

Iemand die het leuk vind om zelfstandig (nadat alles je is uitgelegd natuurlijk) erevoor te zorgen dat alle werkplekken functioneren, iemand die het leuk vind om mensen te helpen, liefst ook de engelse taal kent, want bij bol. werken ook 1000 internationals. Je moet het prettig vinden om niet de hele op 1 plek te zitten, maar rond te lopen, en oog hebben voor details.

Wat biedt het bedrijf?

Leuke internationale werkplek, veel te leren, mensen helpen, veel beweging, zelfstandig problemen verhelpen of zelfs voorkomen!

Wat ga je leren?

  • Installeert en onderhoudt hardware, software en netwerk- en infrastructuuronderdelen
  • B1-K1-W1 Maakt devices gebruiksklaar
  • B1-K1-W2 Installeert en onderhoudt software
  • B1-K1-W3 Monteert netwerk- en infrastructuuronderdelen
  • Handelt meldingen af
  • B1-K2-W1 Neemt meldingen aan en registreert meldingen
  • B1-K2-W2 Lost meldingen op en escaleert meldingen

lees verder