Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Twin Uden Kom bij Twin in een geweldig gezellig team stage lopen en verrijk jou horeca skills!

Als stagiaire zullen er veel diverse werkzaamheden verricht kunnen worden binnen het bedieningsteam. In principe bestaan de taken uit alles wat met de bediening te maken heeft, denk hierbij aan het runnen van food, runnen van drank, wijk lopen, barwerkzaamheden, gastheer of gastvrouw, het bevoorraden van de bar of het magazijn, reserveringen aannemen, deelnemen aan overleggen met betrekking tot het team en nieuw assortiment. Vanuit daar kunnen we ook kijken naar een stukje dranken kennis en het mee beslissen in wijn spijs combinaties etc. Ook willen we je graag mee betrekken in het afstemmen en voorbereiden van special events (dinnershows, beats and bites, feesten/partijen).

Naar wie zijn wij op zoek?

Een aantal eigenschappen die wij graag bij jou zien zijn! - enthousiasme - spontaniteit - gastvrijheid - creativiteit

Wat biedt het bedrijf?

Je kunt bij ons na je stage ook doorgroeien tot een vaste waarde binnen het bedrijf. Ook zijn er verschillende leidinggevende posities waar je naar toe kunt groeien!

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder