Legal, Insurance & HR Services Specialist

Tennant N.V. Gezocht: Zelfstartende en enthousiaste Stagiair HR

Wat ga je doen? Je wordt breed ingezet! Denk hierbij aan de administratieve HR processen, het meedenken over en meewerken aan het inzetten of verbeteren van HR instrumenten, het bijwonen van gesprekken, of het ondersteunen van een HR project. Belangrijk hierbij is dat jij je betrokken voelt en een bepaalde mate van zelfstandigheid en verantwoording hebt bij het werk wat je doet. En laten we eerlijk zijn, bij iedere baan horen bepaalde taken er ook gewoon bij. Documenten opbergen in het personeelsdossier? Jazeker. Maar dat doen we met z’n allen als team. Koffie halen in de kantine, omdat die nou eenmaal lekkerder is dan de koffie uit de automaat naast ons kantoor? Ook dat hoort erbij. Maar ook dat doen we om de beurt. Naar elkaars slechte grappen luisteren? Hoort erbij, en lach gewoon alsof je het enorm grappig vindt.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat vragen wij van jou? In ruil voor dit alles vragen we jouw inzet, pro-activiteit, positiviteit en enthousiasme! Als je wil werken bij Tennant, dan dien je absoluut een zelfstartend vermogen te hebben. Tevens ben je mensgericht en leergierig. Spreekt dit alles je aan, laat het ons dan weten. Laten we er samen iets moois van maken!

Wat biedt het bedrijf?

Wat hebben wij jou te bieden? Tja, wat hebben wij jou te bieden… dat is een goede vraag (los van een stagevergoeding natuurlijk). We hopen eigenlijk dat jij die vraag ook deels zèlf gaat invullen. Want door deze stage gaat het er ook om dat je er zelf achter gaat komen wat bij je past, waar je energie van krijgt, waar je blij van wordt, maar ook waar je nièt blij van wordt. Door jou breed in te zetten binnen onze HR afdeling, en te betrekken bij de diverse processen, hopen we dat je een goed beeld krijgt van wat HR inhoudt, en wat jij als HR professional voor mensen kan betekenen. Samen zullen we dan ook bekijken waar jouw voorkeuren en interesses in liggen. Maar we zullen je ook stimuleren om out of the box te denken, en jezelf te triggeren om dingen op te pakken waarvan je niet had gedacht dat je die zou kunnen!

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Ondersteunt bij juridische en HR adviestrajecten
  • P5-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P5-K1-W2 Ondersteunt juridische of hr aanvragen en opdrachten
  • P5-K1-W3 Stelt standaarddocumenten op of vult ze in

lees verder