Legal, Insurance & HR Services Specialist

Bierens Incasso Advocaten B.V. Stage Legal Bierens Incasso Advocaten

?? Ga voor een spannende stage bij Bierens Collections en dompel jezelf onder in de wereld van incasso! ?? Ben jij op zoek naar een dynamische stageplek waar actie en uitdaging op je wachten? Sluit je aan bij ons team van incassospecialisten op de afdeling Bierens Collections! Als stagiair(e) krijg je de kans om samen te werken met ons gedreven team en actief bij te dragen aan het terugvorderen van openstaande vorderingen bij debiteuren. Je wordt een belangrijke schakel in de lopende incassodossiers, waarbij je betrokken bent bij verschillende taken. Denk hierbij aan het aanmaken van nieuwe dossiers, het verwerken van in- en uitgaande post, en het handig beheren van binnenkomende e-mails, allemaal binnen de juiste juridische dossiers. Bij ons krijg je niet alleen de kans om waardevolle ervaring op te doen, maar ook om actief deel te nemen aan een stimulerende en leerzame omgeving. Deze stage biedt een unieke kans om jezelf te ontwikkelen!

Naar wie zijn wij op zoek?

- Nauwkeurigheid - Oog voor detail - Pro-activiteit en hands-on mentaliteit. - Positief Je beschikt over zowel goede mondelinge- als schriftelijke vaardigheden in het Nederlands, en je spreekt tevens een woordje Engels.

Wat biedt het bedrijf?

?? Internationale Dynamiek: Word lid van een dynamische, internationaal opererende organisatie waar teamwork hoog in het vaandel staat. ?? Groei en Ontwikkeling: Krijg de vrijheid en mogelijkheden om zowel professioneel als persoonlijk te groeien. Bierens is een plek waar jouw ontwikkeling centraal staat. ?? Marktconforme stagevergoeding: Geniet van een marktconforme stagevergoeding. ?? Gezelligheid en Verantwoordelijkheid: Ontdek de perfecte mix van gezelligheid, zelfbeschikking en verantwoordelijkheid in een stimulerende werkomgeving. ?? Leuke Activiteiten: Doe mee aan leuke activiteiten zoals movie nights, maandelijkse borrels, personeelslunches, sportevenementen, bezoeken aan de Efteling, en nog veel meer! ?????? Actieve Pauzes: Vermaak jezelf tijdens de pauzes met activiteiten zoals cross-fitten, volleyballen, tafeltennissen, gamen of zelfs koekjes bakken. ?? Gezond Leven: Blijf fit met ons wekelijkse fruitpakket!

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Ondersteunt bij juridische en HR adviestrajecten
  • P5-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P5-K1-W2 Ondersteunt juridische of hr aanvragen en opdrachten
  • P5-K1-W3 Stelt standaarddocumenten op of vult ze in

lees verder