Valk Exclusief I Hotel Tilburg
Van garnalencocktail en schnitzel tot oesters en Black Angus ribeye. Als zelfstandig werkend kok bij Van der Valk Hotel Tilburg bereid je zowel valkklassiekers als luxe gerechten. Wekelijks komen grote aantallen gasten eten in het à la carte restaurant, de lounge en bij de buffetten. Bij ons werken betekent oprecht met je vak bezig zijn, ruimte voor jouw eigen creativiteit, doorgroeimogelijkheden en gezellig team!
Naar wie zijn wij op zoek?
De werknemer heeft doorzettingsvermogen en passie voor het vak
Wat biedt het bedrijf?
We werken met een jong en dynamische team
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
lees verder