Kok

Brasserie Lunchroom de Groene Vlinder Wil jij veel leren? Solliciteer dan bij De Groene Vlinder! Je krijgt de juiste begeleiding en op het einde van je stage ben je enorm gegroeid!

Je gaat werken in een team van 6 fulltimers en 12 parttimers. Je kan goed in team verband werken maar je kan ook zelfstandig te werk gaan. Je bent een echte horecatopper die van aanpakken weet. Je assisteert de bedrijfsleiding bij de inkoop en samenstelling van de menukaart. Je bent creatief en volgt de laatste trends binnen de horeca. Er zijn meerdere doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld een leidinggevende / verantwoordelijke functie. We zoeken een ambitieus iemand door graag door wilt groeien binnen ons bedrijf.

Naar wie zijn wij op zoek?

• Gedreven en enthousiaste werkhouding • Jong van geest • Gastgericht en stressbestendig • Flexibel • Creatief

Wat biedt het bedrijf?

• Leuke collega’s • Wisselende werkzaamheden • Prettige werklocatie met gunstige horeca tijden • 1 weekend dag vrij en geregeld een heel weekend vrij • Goede fooi regeling • Eindeloze borrels • Doorgroeimogelijkheden naar een verantwoordelijke functie • Mogelijkheden tot een vast contract in de toekomst

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder