Leidinggevende bediening

Grand Café de Keuning Grand Café de Keuning, de unieke stage plek! Werken in een top team en leren waar horeca om draait!

Wij zijn op zoek naar enthousiaste leerlingen die bereid zijn om mee te werken, verantwoordelijkheid te nemen en veel willen leren! Wij zijn Grand Café de Keuning en hebben als café, restaurant & feestzaal veel te bieden! We zijn een familie bedrijf en dat gevoel heerst ook! We willen graag onze kennis en passie delen met jullie! Genoemde data staan niet vast en kunnen zeker worden besproken. Het restaurant is gefocust op een houtskoolgrill oven waarbij we graag werken met verse producten om zo een unieke smaak weg te zetten! We gaan voor pure kwaliteit. Bediening is net zo belangrijk als de keuken! Het gerecht wordt in de keuken bereid maar het stuk wat meegegeven wordt door de bediening aan de gast is net zo belangrijk. Wil je veel leren over producten, personeel, inkoop, planning, boekhouding en nog veel meer! Wil je leren hoe het werkt als leidinggevend & horecaondernemer? En wil je dat leren van een hele jonge horecaondernemer? Dan zoeken wij jou!

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken iemand die: - Creatief is - Interesse heeft om meer te leren over bier, wijn, cocktails en gin tonics - Wil leren over het menu, vlees, vis en groente, wat serveer je nou precies? - Een vlotte babbel heeft - Iemand die initiatief neemt - Leergierig is - Enthousiast is - Een horeca mentaliteit heeft - Collegiaal is - Wil leren wat het inhoud om horecaondernemer te zijn - Interesse heeft in personeel, planning, inkoop en kwaliteit

Wat biedt het bedrijf?

Wat bieden wij jou? - Een super gezellig jong team - De kans om te leren van mensen die jou situatie en school begrijpen - In een klein team leren hoe je om moet gaan met personeel en hoe je leiding moet geven - De kans om mee te kijken wat het inhoud om je eigen zaak te starten - Kans op een baan - Een leermeester die tijd heeft om met je aan de slag te gaan! - Direct werken met je leermeester & leidinggevende! - Een leermeester die zelf HOM & International Hotelmanagement heeft gestudeerd en weet wat het inhoud.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder