Leidinggevende bediening

Hotel De Draak Assistent Maître leerling bij Restaurant 1397!

Restaurant 1397 is onderdeel van Grand Hotel de Draak. In dit restaurant staat de beleving en culinair genieten hoog in het vaandel. Men treft hier een eigentijdse innovatieve kookstijl aan met wereldse invloeden, Restaurant 1397 is vermeld in de volgende culinaire gidsen: DE LEKKER 2022 GAULT MILLAU 14.5 punt MICHELIN VERMELDING Word jij onze nieuwe shining star in de bediening? Gaat jouw hart sneller kloppen van het creëren van een ongeëvenaarde gastbeleving? Heb jij ook altijd alles mogelijk willen maken voor jouw gasten? Dan zoeken wij jou! Omschrijving vacature Ben jij in staat om naar eigen inzicht een team samen te stellen en daarna sturing aan hen te geven? Bruis jij van de energie en streef jij er naar om het beste uit je team te halen? Heb jij een grote passie voor de horeca en houd jij je creatieve ideeën niet voor jezelf? Dan is werken bij Grand Hotel De Draak & restaurant 1397 de ideale positie voor jou!

Naar wie zijn wij op zoek?

Wie ben jij? · Je hebt passie voor de horeca en gastheerschap · Je bent bezig met een opleiding in de hospitality · Heb je horeca-ervaring? Top. Wil je ontdekken of de horeca bij jou past en ben je leergierig? Welkom. · Werktijden mogen voor jou flexibel zijn., in de avond, weekenden en op feestdagen werken vind je niet erg.

Wat biedt het bedrijf?

Wat bieden we jou? · Wij hechten veel waarde aan jouw zelfontwikkeling en geven jou onder begeleiding alle kansen voor professionele en persoonlijke groei. Onze leermeesters helpen jou daarbij! · Afhankelijk van wat er in je stagecontract staat een stagevergoeding. · Reiskostenvergoeding als je buiten Bergen op Zoom woont. (verder dan 10km) · Gratis maaltijden tijdens je shift. · één keer tijdens je stage met 50% korting lunchen of dineren in restaurant 1397 (maximaal 4 personen)

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder