Meewerkend horeca ondernemer

Het wapen van Roosendaal Iedereen is welkom bij het beste biercafe van west-Brabant

Je gaat werken in het biercafe van west-Brabant. Dit kan zowel achter de bar, als in de bediening, als in de keuken. In ons cafe ontvangen we veel vaste gasten waarvoor ook jij een bekend gezicht gaat worden. Daarnaast serveren we high's. Denk hierbij aan een High Beer, Wine, Cocktail of Gin. Bij al deze arrangementen is persoonlijke aandacht het allerbelangrijkste. Je gaat bij ons dus echt leren hoe je persoonlijk en toch op snelheid mensen zo gastvrij mogelijk kan bedienen. Achter de bar zul je veel van onze bieren, cocktails en wijnen leren. We zijn zoals we het zelf noemen een modern bruine kroeg dus we hebben een uitgebreid assortiment waar je veel handelingen mee kunt leren. In de keuken kun je leren van de veelzijdigheid aan hapjes die we serveren. Kortom: Het Wapen van Roosendaal is een veelzijdige en uitdagende werkplek waar we er naar streven om jou zoveel mogelijk te leren en zo goed mogelijk naar een echte horeca professional te begeleiden.

Naar wie zijn wij op zoek?

Vlotte babbel, Creatief, Hard werken, Leergierig

Wat biedt het bedrijf?

Je komt terrecht in een hecht team waarin iedereen hard werkt voor elkaar. Daarnaast zul je intensief begeleidt worden zodat je zo goed mogelijk naar je het einde van je schooljaar werkt. Als we een match zijn zouden we je ook graag binnen het team behouden en is er een hoop mogelijk.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder