Office & Management Support Specialist

CVS Hypotheken Word jij mijn nieuwe steun en toeverlaat? Ik zoek een vrolijke & georganiseerde Management Assistent

De student gaat de directeur/eigenaar ondersteunen. Te denken valt aan; agenda beheer, afspraken plannen, telefoon beantwoorden, ontvangen en te woord staan klanten, bijhouden van dossiers, bijhouden van website, opvolgen van nieuwsbrief die verstuurd wordt, plaatsen van artikelen op website. Maar ook het invoeren van hypotheekdossiers in daarvoor bestemde software is een must. Inscannen, vernietigen van dossiers en bijwerken archief zal ook een onderdeel zijn van het werk. E-mail correspondentie verzorgen is ook onderdeel van het werk. Alsmede het representatief houden van de werkruimte en spreekkamer. Je gaat om met vertrouwelijke gegevens en je moet accuraat zijn. Je hebt contact met zowel collega's als geldverstrekkers, leveranciers, klanten en andere partijen met wie we nauw samenwerken. Het is een zeer afwisselende stage die je helpt te groeien in je opleiding.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent een representatief en vlot persoon. Je hebt zin om samen met mij het bedrijf te laten groeien en de kwaliteit te waarborgen. Kortom je wilt graag werken en uiteraard ook leren. Je moet goed zijn in de Nederlandse taal zowel in woord als schrift. Maar ook creativiteit wordt gewaardeerd, wat tot uiting kan komen in teksten en afbeeldingen voor de social media campagne. Verder ben je leergierig, vlot, vrolijk, vriendelijk en behulpzaam voor zowel de klant als voor mij en je bent niet verlegen (en niet bang of allergisch voor honden, want onze hond komt nog wel eens mee naar kantoor). Prettig is als je vlot dingen oppikt, waarbij we niet verwachten dat je direct alles kunt en weet. Je werkt netjes en je bent accuraat want dat is in ons bedrijf echt een must. Voldoe je hier aan dan wordt het vast een leuke stage. Twijfel je of je aan onze verwachtingen kunt voldoen, benader ons dan zeker en daag jezelf uit!

Wat biedt het bedrijf?

De afgelopen jaren ben ik afgeschaald naar een eenmansbedrijf en besteed ik werkzaamheden uit aan gespecialiseerde bedrijven. Ik merk dat ik daarmee niet geheel uit de voeten kan en ben op zoek naar een nieuwe duizendpoot ter ondersteuning van mij, om het groeiende bedrijf te ondersteunen. Het heeft mijn voorkeur als het een persoon is die ik bij voorkeur zelf opleid. En wat is dan mooier als je vanuit een "stage" een baan kunt krijgen. Let wel ik beloof op voorhand geen baan aan iedere stagiair, maar in het verleden heb ik wel stagiaires een baan geboden waarmee een goede klik was. Dus ik hoop opnieuw tegen zo'n persoon aan te lopen die met mij het bedrijf kan gaan uitbouwen. De aantal werkdagen per week is bespreekbaar.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Voert office & management support uit
  • P3-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P3-K1-W2 Ondersteunt bij ontwikkelen van corporate information
  • P3-K1-W3 Handelt administratieve en financiële zaken af
  • P3-K1-W4 Organiseert interne bijeenkomsten

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder