Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Eetcafé Jo & Co Wij zijn op zoek naar sfeermakers!

Eetcafé Jo&Co serveert dagelijks diner en zijn na het diner nog geopend voor de borrel. Het vak leer je op de werkvloer. Onder leiding van een leermeester en een aantal collega's leer je bij ons de 'kneepjes' van het vak. Hoe te placeren, bardienst, een eigen wijk, open- en sluitdienst etc. Maar ook nemen we je mee in een stukje administratie en inkoop. Want ook dat zijn onderdelen van ons vak. Je bent bij Eetcafé Jo&Co ook echt onderdeel van het team, je werkt 4 dagen per week en gaat 1 dag naar school. Maar je bent wekelijks ook een weekenddag vrij. Dat kan de vrijdag, zaterdag of zondag zijn. Want bij Eetcafé Jo&Co houden we ook rekening met sociale contacten.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij vragen van de student een assertieve houding. Uiteraard ben je leergierig, sta je klaar voor je collega's en wil je graag meer leren.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden je een salaris, geen stagevergoeding! Kom je van ver, dan zijn reiskosten ook zeker bespreekbaar. We werken met plus en minuren, dus de ene week heb je wellicht wat meer uren, de andere week iets minder.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder