Zelfstandig werkend kok

Eetcafé Centraal Oostvoorne Ontwikkel je kennis en vaardigheden, maar bovenal ontwikkel jezelf bij Eetcafé Centraal

Je loopt mee met de dagelijkse activiteiten binnen ons bedrijf. We passen de stage aan de opleiding en de persoon aan. Welke leerdoelen je hebt en welke taken je moet uitvoeren, bepalen we samen voor aanvang van de stage.

Naar wie zijn wij op zoek?

Als beginnend kok weet je wat je wilt. Je leert dagelijks nieuwe dingen en kijkt uit naar de groei die je nog door gaat maken. Zonder jou voorbereiding beginnen je collega’s niets en dus, ben je een onmisbare schakel binnen het team. Samenwerken met anderen is wat je blij maakt! • Je werkt graag vooruit • Je presteert juist onder druk • Wanneer er bijgesprongen moet worden sta je klaar • Graag leer je nieuwe technieken en vaardigheden • In een team voel je je prettig • Je hebt interesse in diverse aspecten van de keuken

Wat biedt het bedrijf?

Naast Eetcafé Centraal in Oostvoorne behoren ook Muller&Co Nieuwerkerk aan den IJssel en Muller&Co in Berkel en Rodenrijs tot onze groep. Daarnaast zijn er diverse horecazaken in het centrum van Rotterdam die bij onze groep horen. Doorgroeimogelijkheden genoeg na je stage dus. We hebben diverse leermeesters in ons team die je graag op weg helpen en de kneepjes van het vak leren. Ze hebben jaren ervaring in zowel de bediening als in de keuken, dus waar je passie ook ligt ons team zorgt dat die volledig tot uiting kan komen. We zijn er trots op dat veel van onze stagiaires binnen onze groep werkzaam blijven na het afronden van hun stage.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder