Kok

Herberg Nuwenspete Wil jij de gasten laten genieten van je kookkunsten? Dan ben jij in ons team op zijn plek!

Opstarten van de keuken Opstarten en voorbereiden van de lunch en diner benodigdheden Draaien van lunch en diner Voorbereiden van de diverse arrangementen zoals: High tea High Wine Tapas Borrelarrangement Bruiloften Buffetten BBQ's Enz enz.

Naar wie zijn wij op zoek?

Vooral Interesse in het vak en echt willen leren. Al het overige is aan te leren.

Wat biedt het bedrijf?

Zien wij de inzet en interesse, werken we graag mee aan de verdere ontwikkeling en kijken we samen naar de doorgroeimogelijkheden en het vinden van een eigen plekje binnen de keuken.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder